ЛОПАРЕ: ПРИЈЕМ ЗА НАЈБОЉЕ УЧЕНИКЕ :: Semberija INFO ::

 

ЛОПАРЕ: ПРИЈЕМ ЗА НАЈБОЉЕ УЧЕНИКЕ


Начелник општине Лопаре Радо Савић организовао је пријем за најбоље ученике завршних разреда Средњошколског центра „Вук Караџић“ Лопаре.
Ученик генерације Невена Радић, која је завршила гимназију, рекла је да је у школовању било и тежих и лакших периода, а да су професори били коректни у свом раду.



„Планирам да упишем економију у Бијељини, смјер пословна информатика“, додала је Радићева.
Бошко Секулић је вуковац, завршио је електротехничку школу и планира наставити студије у Новом Саду на Електротехничком факултету.
„Задовољан сам оним што ми је школа пружила и мислим да нам је то одлична подлога за будуће студије“, рекао је Секулић.


Радо Савић, начелник општине је изразио задовољство што је Средњошколски центар у Лопарама „расадник“ добрих и талентованих ученика.
„Ево и ове године ово двоје сјајних младих људи освјетљава образ ове школе као једне успјешне образовне установе“, додао је Савић, који је ученицима уручио пригодне поклоне и пожелио им срећу у животу и даљем образовању.
Захваљујући се начелнику на пријему, директор Средњошколског центра „Вук Караџић“ Лопаре, Мићо Стојишић је рекао да ученицима, због епидемиолошке ситуације, услови за образовање нису били наклоњени како у овој тако и у претходној школској години.
„Ово је једна од бољих генерација у нашој школи и од око 60 матураната имали смо два ученика вуковаца“, нагласио је Стојишић.