НАСТАВЉАМО САРАДЊУ БРАТСКИХ ГРАДОВА :: Semberija INFO ::

 

НАСТАВЉАМО САРАДЊУ БРАТСКИХ ГРАДОВА


Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић разговарао је са градоначелником Бијељине Љубишом Петровићем, о даљој сарадњи Новог Сада и Бијељине и приликом посјете Бијељини, пожелио успјешан рад градоначелнику Љубиши Петровићу и његовом тиму.

​-Разговарали смо о бројним значајним темама, а доминирала је тема о ауто-путу у ком ће Република Србија много помоћи. Вјерујем у овај пројекат, а сигуран сам да дијелимо мишљење. Поносан сам што његујемо искрено пријатељство два града, а градоначелник Петровић увијек може да рачуна на нас, као и сви грађани Семберије“, рекао је Вучевић и нагласио да се у Бијељини увијек осјећа као свој на своме, јер је међу браћом и пријатељима, те позвао градоначелника Петровића да са сарадницима посјети Нови Сад. Захвалност на посјети, лијепим ријечима и позиву на узвратну посјету, градоначелнику братског града Милошу Вучевићу, изразио је градоначелник Љубиша Петровић.

-Захвалан сам на досадашњој помоћи Бијељини братском граду Новом Саду и Републици Србији, а увјерен сам да ћемо сарадњу наставити на високом степену. Разговарали смо о бројним важним питањима за наше грађане, а једна од тема била је изградња градског вртића, као и других нових значајних објеката“, рекао је Петровић. Он је нагласио да ће изградња ауто-пута још више помоћи привредном амбијенту како у Бијељини, тако и цијелој Републици Српској.