ЉЕТЊА ШКОЛА НОВИНАРСТВА СЕМБЕРСКИХ НОВИНА :: Semberija INFO ::

 

ЉЕТЊА ШКОЛА НОВИНАРСТВА СЕМБЕРСКИХ НОВИНА


КОНКУРС

ЈИП „СИМ“ – ,,Семберске новине’’ Бијељина објављује  конкурс за Љетњу школу новинарства за студенте са подручја Семберије и Мајевице.
 
1. Право учешћа  на конкурсу имају сви студенти  са подручја Семберије и Мајевице.

2. Мини репортажа или интервју који морају бити написани према правилима писања текста  у wordu-у. Неблаговремено пристигли радови неће бити  разматрани.

3.Сваки учесник доставља једну мини репортажу или интервју, који би требало да садрже око 2000 карактера, а теме су: ,,Млади су амбасадори Бијељине'' и ,,Живот за вријеме пандемије''.
 
Процедура конкурса:

1. Рад мора садржавати: име и презиме студента, кратку биографију, слику учесника, контакт телефон, као и фотографије које прате репортажу или интервју.

2.Радови се шаљу искључиво у електронској форми на мејл: [email protected]

3.Одабир најбољих пристиглих радова вршиће Комисија коју је именовао  директор ЈИП „СИМ“ – ,,Семберске новине’’ Бијељина

4. Сви приспјели  радови биће објављени на сајту Семберија инфо, а падови који уђу у ужи избор биће објављени у ,,Семберским новинама’’.
 
Награде конкурса:

1.Комисија за одабир најбољих радова објавиће имена студената - аутора награђених мини репортажа или интервју на сајту Семберија инфо.

2.Најбоља два учесника биће награђена Љетњом школом новинарства, у трајању од пет дана, а која ће бити реализована у просторијама ,,Семберских новина’’.

3. Конкурс остаје отворен до 20.04.2021. године.
 
Бијељина, 11.03.2021. године