УЈЕДИЊЕНА СРПСКА ГО БИЈЕЉИНА: ДВОСТРУКА ИГРА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА? :: Semberija INFO ::

 

УЈЕДИЊЕНА СРПСКА ГО БИЈЕЉИНА: ДВОСТРУКА ИГРА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА?


Foto: Bijeljina Danas
Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић од почетка свог мандата повлачи контрадикторне потезе, на шта је јавност донекле и навикла.

Наиме , данас је помпезно објављена вијест да је градоначелник поднио кривичну пријаву против директора Центра за социјални рад Милорада Софренића.

Међутим , јавности је мање познато да је градоначелник током јучерашњег дана (23.02.) упутио позив на одвојен састанак о сарадњи и будућем дјеловању странци СДС Семберија, гдје је један од функционера управо Софренић.

Зашто градоначелник позива на разговоре и жели сарадњу са странком против чијих функционера подноси кривичне пријаве?

Чини се да млади градоначелник подношењем кривичних пријава само „маже очи" народу, док, у ствари, с друге стране, наставља са покушајима да одборнике Коалиције „Договор за Бијељину" привуче на своју страну у неуспјешним покушајима прикупљања скупштинске већине.

По свему судећи, градоначелник кривичне пријаве користи као средство упозорења и пријетње против оних који не пристају на сарадњу с њим јер, да заиста мисли на народ и грађане, кренуо би из свог дворишта и од својих сарадника, међу којима су многи до јуче чинили власт.

(Бијељина Данас)