Представници Народа и правде на радном састанку са градоначелником Бијељине :: Semberija INFO ::

 

Представници Народа и правде на радном састанку са градоначелником Бијељине


На позив градоначелника Бијељине др. Љубише Петровића представници Повјереништва Народа и правде Бијељина-Јања, јуче су у просторијама градске управе одржали радни састанак с градоначелником.

Представници Повјереништва Народа и правде Бијељина-Јања разговарали су са градоначелником Бијељине о свим горућим проблемима повратничке популације и начинима њиховог рјешавања.

„Захваљујемо градоначелнику на позиву и спремности да заједнички рјешавамо све проблеме наших суграђана. Било нам је значајно да градоначелнику укажемо које проблеме повратници у Бијељини виде као примарне, а који су у надлежности Града Бијељине. Надамо се плодној сарадњи у наредном периоду“, истакли су из Народа и правде.

Народ и правда у Бијељини је на прошлогодишње Локалне изборе изашао у коалицији са СДА како би се осигурала што боља заступљеност у градској скупштини.

„Сматрамо да је учествовање у таквој коалицији било оправдано и да су наши кандидати значајно допринијели успјеху заједничке листе. Свакако настављамо радити на развоју Народа и правде у Бијељини, циљ је да овај политички пројекат етаблирамо као једну здраву и снажну политичку опцију која је спремна да буде у служби грађана“,  додају из Народа и правде Бијељина-Јања.

Дешавања у Бијељини