БИЈЕЉИНА: НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ЗА НОВИНАРЕ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ЗА НОВИНАРЕ


Новогодишњи пријем за новинаре локалних медија, те дописнике медијских кућа које имају своје дописништво на подручју Бијељине, организовао је градоначелник Љубиша Петровић који је рекао да ће као представник Градске управе учинити све да се у наредном периоду степен сарадње са медијима подигне на још већи ниво. 

"Градску управу можете сматрати кућом свих вас“, поручио је новинарима. 



Овом приликом градоначелник Љубиша Петровић је рекао да је година која је остала за нама, 2020., била тешка година,  пуна изазова, те изразио увјерење да долазе мирнија времена.

"Након што направимо пресјек стања 2020. године, са свим изазовима које је са собом носила и да се окренемо  раду у 2021. години, а ја вјерујем да ћете ви и даље вјеродостојно, благовремено и правовремено информисати грађане Бијељине, а и Републике Српске, рекао је Петровић у обраћању новинарима.
 
На пријему је истакнуто да пред медијима и онима који у њима раде лежи велика одговорност, јер су управо они  ти који треба да буду више од осталих свјесни утицаја и снаге написане, односно изговорене ријечи. Новинари су, кроз свакодневно извјештавање и обављење задатака информисања стекли знање о томе како велику корист може донијети цјеловита, правовремена и истинита информација, а колико пуно може нанијети дугорочне штете манипулисање информацијама, односно медијима.

​Семберија инфо