Градски одбор СНСД-а Бијељина: Два незаконита поступка Љубише Петровића за 24 часа :: Semberija INFO ::

 

Градски одбор СНСД-а Бијељина: Два незаконита поступка Љубише Петровића за 24 часа


БИЈЕЉИНА - Градски одбор СНСД-а Бијељина саопштио је да се суздржао од реакције након упада Љубише Петровића на сједницу Надзорног одбора АД “Комуналац” Бијељина, иако је то што је урадио крајње непримјерено и незаконито, али да није прошло ни 24 часа, а Петровић је направио и други прекршај тако што је без сагласности и консултације са изабраним одборницима СНСД-а од ЦИК-а БиХ преузео сертификате свих новоизабраних одборника у Скупштини Града Бијељина.

 “Суздржали смо се од реакције поштујући чињеницу да је на претходним изборима Петровић изабран за градоначелника Бијељине. Међутим, није прошло ни 24 часа, а Љубиша Петровић прави већ други прекршај тако што одлази у Сарајево у Централну изборну комисију, незаконито, без сагласности и без консултације са изабраним одборницима СНСД-а, а колико смо информисани и осталим одборницима који чине скупштинску већину те преузима, осим свог сертификата, и сертификате свих новоизабраних одборника у Скупштини Града Бијељина”, наводи се у саопштењу.

Бијељински СНСД у саопштењу подсјећа Љубишу Петровића да су му током предизборне кампање била “пуна уста” законитости и одговорности за личне поступке.

“Оно што је урадио јуче и данас се крши са принципима и законитости и одговорности и ми то најоштрије осуђујемо”, наводи се у саопштењу Градског одбора СНСД Бијељина.

​Срна / Глас Српске