ОДРЖАН САСТАНАК ПОВОДОМ ИМПЛЕМЕТАЦИЈЕ ИЗИС-А :: Semberija INFO ::

 

ОДРЖАН САСТАНАК ПОВОДОМ ИМПЛЕМЕТАЦИЈЕ ИЗИС-А


У јавној здравственој установи Болница „Свети Врачеви“ у Бијељини данас је одржан састанак поводом имплементације интегрисаног информативног система (ИЗИС). Састанку су присустволи в.д.директор болнице проф. др Златко Максимовић и директор фирме „ММСЦОДЕ“ Славко Бојић. Осим о пројекту ИЗИС, на састанку се говорило о тренутној епидемиолошкој ситуацији и о стању у Ковид болници.

Др Максимовић изјавио је да је епидемиолошка ситуација у Граду Бијељина неповољна и крајње пријетећа. На територији Бијељине је број новозаражених особа 31. Искористио је прилику да апелује на  све грађане па примјењују мјере личне заштите и да слушају све савјете које налаже струка.

Вршилац дужности директора болнице захвалио се Славку Бојићу на донацији од 30 рачунара за Ковид болницу и најавио да ће у наредних неколико дана све бити спремно за коришћење новог информативног система.

Директор фирме „ММСЦОДЕ“ Славко Бојић захвалио се др Максимовићу на гостопримству и похвалио је ажурност особља бијељинске болнице на опремљености Ковид болнице, са надом да ће донација у виду рачунара олакшати посао особљу и да ће ускоро ИЗИС успјети у потпуности да оживи како у болници, тако и у Дому здравља.

„Поред донације од 30 рачунара, данас смо у бијељинску болницу донијели 25 покретних радних станица, односно лаптопова, како би омогућили лакши рад и на терену. Надамо се да ћемо у наредном периоду успјети да направимо велики помак у самом начину приступа пацијенту“, рекао је Бојић.