НОВИ АСФАЛТ У БОГУТОВОМ СЕЛУ КОД УГЉЕВИКА :: Semberija INFO ::

 

НОВИ АСФАЛТ У БОГУТОВОМ СЕЛУ КОД УГЉЕВИКА


У угљевичкој Мјесној заједници Богутово Село, засеоку Лукићи, асфалтирано је данас 500 метара локалног пута за шта је општина Угљевик из буџета издвојила 50.000 КМ.

Заједно са бројним мјештанима Начелник Угљевика Василије Перић посјетио је радилиште и истакао да се на овај начин приближавају услови живота у сеоским подручјима као и у самом центру општине.



„Наша жеља и потреба је да се на овакав начин одржи становништво на овим просторима за наше будуће генерације“, рекао је Перић новинарима.

Он је додао да општина Угљевик  улаже у инфраструктуру те да је по томе препознатљива.

„У претходном периоду градили смо путеве, мостове, улице, тргове, јавну расвјету, водоводе и то ћемо чинити и у наредном периоду“, обећао је Перић.

Мјештанин Богутовог Села Раде Спасојевић рекао је да у овом дијелу живи десет домаћинстава и да ће им нови асфалт побољшати услове живота.

Спасојевић је захвалио руководству општине Угљевик на подршци овој мјесној заједници на свим досадашњих урађеним пројектима.

„Увјерен сам да ћемо и у наредном периоду наставити добру сарадњу са начелником Василијем Перићем на челу општине Угљевик“, рекао је Спасојевић који је и кандидат СДС-а за одборника у локалном парламенту на предстојећим изборима испред Богутовог Села.

Општина Угљевик