ДВА ЛИЦА ИЗ БИЈЕЉИНЕ ПРИЈАВЉЕНА ТУЖИЛАШТВУ БИХ , :: Semberija INFO ::

 

ДВА ЛИЦА ИЗ БИЈЕЉИНЕ ПРИЈАВЉЕНА ТУЖИЛАШТВУ БИХ ,


Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина пријави су тужилаштву Босне и Херцеговине лица С.К. и Д.М., због постојања основа сумње да су починили кривично дјело ,,Кривотворење новца''.
 
Наиме, пријављена лица су, у септембру 2020. године у Бијељини, куповала предмете које су плаћали ,,СПЕЦИМЕН''  новчаницама за које су сумња да су кривотворене у апоенима од 200 евра'', наводе из Полицијске управе Бијељина.

Како незванично сазнаје портал Семберија инфо један од пријављених је бивши златар Слађан Кокотовић.

-Овом приликом скреће се пажња свим грађанима, а нарочито лицима која запримају новац                                    (радницима на благајни, трговцима, конобарима и сл.) да обрате пажњу приликом запримања новчанице било ког апоена, да новчаницу добро прегледају, уколико имају ,,марк тест'' да провјере новчаницу, а уколико посумњају у неисправност новчанице да је задрже  и одмах обавијесте полицију.

Полицијска управа Бијељина апелује на све грађане, да обрате пажњу на запримања новчанице било ког апоена, те да у случају било какве сумње одмах обавијесте најближу полицијску станицу на број 122, а новчаницу провјере на најближем шалтеру банке'', прецизирају на крају из полиције.
 

Semberija info