Rekordan broj takmičara u "Noći šampiona" :: Semberija INFO ::

 

Rekordan broj takmičara u "Noći šampiona"


Trinaesti Međunarodni karate turnir “Bijeljina open - noć šampiona” okupio je oko 500 takmičara iz više od deset zemalja. Karate takmičenje je bilo u muškoj i ženskoj konkurenciji, svih uzrasta, a publika je imala priliku da odgleda niz neizvjesnih i kvalitetnih borbi.

Međunarodni karate turnir "Bijeljina open - noć šampiona" i ove godine okupio je rekordan broj takmičara svih uzrasta, od najmlađih pionira, pa sve do seniora. Ovaj prestižni sportski događaj omogućio je mladim karatistima nadmetanje u čak 80 takmičarskih kategorija, u kojima je publika mogla da odgleda niz kvalitetnih i neizvjesnih mečeva.

Rajko Vujošević iz KK "Budućnost" nadmetao se sa 30 takmičara i branio titulu dvostrukog prvaka Evrope, kao i titulu najtrofejnijeg karate kluba u bivšoj Jugoslaviji. Mladi karatisti, puni entuzijazma, došli su na borilišta, sa ciljem da osvoje zlato ili da ponove dobar rezultat sa prethodnih takmičenja.

Takmičenje se održava u katama i borbama, pojedinačno i ekipno, i odvija se na četiri borilišta u sportskoj sali u OŠ "Vuk Karadžić" u Bijeljini. Ovaj međunarodni karate turnir, održava se 13. put zaredom, uz podršku predsjednika RS Željke Cvijanović i Vlade RS.

RTVBN/Bijeljina danas