U BANjALUCI ODRŽAN ZIMSKI KAMP ZA DžUDISTE: PRILIKA ZA PROVJERU FORME PRED POČETAK NOVE SEZONE :: Semberija INFO ::

 

U BANjALUCI ODRŽAN ZIMSKI KAMP ZA DžUDISTE: PRILIKA ZA PROVJERU FORME PRED POČETAK NOVE SEZONE



U periodu od 12. do 14. januara Džudo savez Republike Srpske organizovao je u Banjaluci Zimski kamp za džudiste. Kamp su, u tehničkom dijelu organizovali džudo klubovi iz Banja Luke (Borac, Rei, Kodokan, Krajina,Trn i Laktaši).

Na kampu je učestvovalo oko 200 takmičara iz svih krajeva RS a iz Bijeljine je svoju trenutnu formu provjeravalo desetoro takmičara Džudo kluba „Panter“.



Treninzi su održavani dva puta dnevno u Sportskoj sali „Obilićevo“. Treninge za seniore vodili su Mitar Mrdić i Borislav Bodanić a za pionire Igor Kikić i Bojan Bosančić.

- Za naš klub kamp je značajan, jer se pripremamo za nadolazeća zvanična takmičenja i početak takmičarske sezone koja startuje u februaru“, rekao je za „Semberija INFO“ Vladimir Đokić, trener Džudo kluba „Panter“.

U okviru četvrtog po redu Zimskog kampa održan je i seminar za sudije. Seminar su vodili Dane Pepić i Mladen Vuković. Sve sudije su prisustvovale predavanjima, usmenom i praktičnom djelu seminara ta naposlijetku, obnovile licencu za predstojeću sezonu.