U SUSRET DVIJE DECENIJE POSTOJANjA BIJELjINSKOG GRADSKOG ATLETSKOG KLUBA AKADEMAC :: Semberija INFO ::

 

U SUSRET DVIJE DECENIJE POSTOJANjA BIJELjINSKOG GRADSKOG ATLETSKOG KLUBA AKADEMAC


U SUSRET DVIJE DECENIJE POSTOJANjA BIJELjINSKOG GRADSKOG ATLETSKOG KLUBA AKADEMAC: 
Iskazali smo zahvalnost članovima akademske porodice i generalnom sponzoru


Povodom izmaka druge decenije postojanja i rada AK Akademac, te predstojećih praznika, Uprava kluba upriličila je prijem te dodjelu priznanja, zahvalnica i kompleta spotske opreme koju je naš generalni sponzor ZU Specijalistički centar "Kuća Zdravlja" Bijeljina  za Novu godinu - i novu takmičarsku sezonu, te obradovala članove AK Akademac sa preko 50 kompleta trenerki i dresova u bojama našeg kluba.

Na svečanosti u subotu koju je Akademac organizovao pred brojnom publikom i medijima uručena su brojna priznanja najuspješnijim članovima, te prijateljima kluba i ljubiteljima atletike. Na svečanosti, našlo se vremena i sumirani su rezultati u protekloj godini, te prezentovani planovi za novu trenažnu i takmičarsku sezonu.



U ime Uprave AK Akademac zahvaljujemo se našem generalnom sponzoru na ovom izuzetnom poklonu koji je izazvao iznenadjenje i oduševljenje kod svih naših članova.  Ponosno ćemo je nositi u ovoj godini i nastaviti nizati uspjehe koji nas i naš grad Bijeljinu svrstavaju u sam vrh bosanskohercegovačke atletske scene.

Uprava AK Akademac ovom prilikom iskazuje zahvalnost roditeljima naše divne djece, šampiona na nivou BiH, Republike Srpske, pobjednicima kros takmičenja u BiH, Srbiji, prvacima i osvajačima svih medalja na uličnim trkama širom gradova regiona, istrčanim kratkim, srednjim i dugim prugama u atletskim dvoranama i stadionima sa kojih su redovno donosili odličja i pokazali da su jednaki svi bez obzira na mjesto koje su zauzeli a to je ljubav prema sportu, atletici, pozitivnom druženju i odnosu prema drugima. Tome ste ih učili vi roditelji a naši treneri su imali čast da ih uče tehnikama ovog najljepšeg sporta.



 Zato su oni "mali kraljevi" našeg grada Bijeljine.

Na kraju zahvaljujemo se sportskoj javnosti koja je nas podržavala svesrdno, ostalim sportskim kolektivima koji rade i treniraju u našem gradu,  medijima koji su pratili naš rad, gradskim ocima koji su pružili podršku našem klubu, svim atletskim klubovima u BiH i regionu sa kojima smo uvijek rado odmjeravali snage na stazama uz zelju da svima čestitamo predstojeće novogodišnje i božićne praznike!

Živi i zdravi bili!!!
Uprava AK Akademac Bijeljina