Handball Climax Cup: Srpska opet blistala :: Semberija INFO ::

 

Handball Climax Cup: Srpska opet blistala


I drugu pobjedu zabilježili su mladi rukometaši Republike Srpske na turniru u Solunu. Ovog puta su, u utakmici drugog kola Grupe "A" kudikamo bili bolji od ekipe Kozani koju su dobili sa 27:10 (12:1).

Sve vrijeme su kadeti Srpske bili dominantni i njihov trijumf nijednog trenutka nije dolazio u pitanje. Kod naše selekcije Viktor Stojanović dao je četiri gola, a Filip Ignjatić imao je sedam odbrana od čega dva sedmerca. Selektor Nemanja Dmitrović i ovog puta dao je priliku svim igračima.

Republika Srpska: Ignjatić (7 odbrana, 2 sedmerca), Kojanović (4 odbrane), Purić (3 odbrane), Lolić 2, Zec, Slijepčević 2, Stojanović 4, Maksimović, Tubin 2, Stupar 3, Đekić 2, Vejnović 2, Pepić 3, Kapor 1, Lukač, Mehmedović 3, Bogdanić 3.



Naši talentovani rukometaši imali su podršku sa tribina od gospođe Jelene Jovanović koja je inače šef Predstavništva Republike Srpske ovdje u Solunu koja je značajno pomogla da se ovi dječaci pojave na ovom jakom turniru.

Kadeti Republike Srpske večeras od 20.20 časova igraju protiv AESH Pylaia.
 
Rukometni klub Bijeljina ima 4 igrača u najboljoj selekciji Republike Srpske.
Svoj klub i Grad Bijeljinu predstavljaju:

Pavle Kapor, Anes Mehmedović, Rašo Pepić i Luka Vejnović koji igraju veoma zapaženu ulogu u ekipi selektora Nemanje Dmitrovića.
 
U delegaciji kadetske rukometne reprezentacije Republike Srpske su članovi RK Bijeljina Obrenko Miljković i Bogdan Rankić.
 
U nastavku turnira očekuje se najviši plasman talentovane generacije iz Republike Srpske.