FK „RADNIK“ UPALIO MOTORE :: Semberija INFO ::

 

FK „RADNIK“ UPALIO MOTORE



Fudbalski klub „Radnik“ iz Bijeljine danas je zvanično počeo pripreme za nastup u novoj 2024/25. sezoni WWin Premijer lige BiH. Nakon dvije godine odsustvovanja bijeljinski velikan se vraća među bh. fudbalsku elitu.



-Pratim procese u Premijer ligi BiH od njenog osnivanja i mogu reći da očekujem da će sezona pred nama biti jedna od najtežih. Od sezone 2025/26. Premijer liga će se smanjiti sa sadašnjih 12 na deset učesnika što znači da će  na kraju ove sezone iz Premijer lige BiH ispasti čak četiri kluba. Naš je cilj da budemo među tih preostalih osam ekipa. Pripreme smo počeli sa 20 fudblera, većina njih iz prošle sezone ostala je vjerna plavom dresu a priključili smo i nekoliko mladih fudbalera iz našeg juniorskog pogona“, izjavio je Velibor Đurić, šef stručnog štaba FK „Radnik“ dodavši da će se u narednih pet dana potpisati ugovori sa nekoliko fudbalera koji će biti prava pojačanja za klub iz Balkanske ulice.



Fudbaleri Radnika do 11. jula ostaju u Bijeljini. U tom periodu su planirane dvije pripremne utakmice – prva, trećeg jula protiv FK „Borac“ iz Banjaluke a za drugu, koja je planirana za 10. jul još nije preciziran protivnik. Od 11. o 21. jula fudbaleri iz Semberije će pripreme nastaviti na Zlatiboru gdje će odigrati tri ili četiri utakmice.