INFOBIJELjINA SAZNAJE: Žižović nije više trener FK Radnik


Mladen Žižović, uspješni trener bijeljinskog premijerligaša danas je protiv Sarajeva (1:1) poslednji put sjedio na klupi Radnika, piše InfoBijeljina.

Mladi stručnjak, koji je sa Sembercima ljetos igrao u kvalifikacijama za UEFA Evropsku ligu u nastupajućoj prvenstvenoj pauzi preuzeće kormilo aktuelnog vicešampiona Premijer lige BiH mostarskog Zrinjskog.

Kako saznaje portal InfoBijeljina, odmah nakon otkaza Hariju Vukasu posle poraza u Ugljeviku od Zvijezde 09 u prošlom kolu čelnici “plemića” stupili su u kontakt sa Žižovićem i postigli dogovor o saradnji, ali su se usaglasili da Žižović juče sjedi na klupi Bijeljinaca protiv aktuelnog šampiona Sarajeva. Za nekoliko dana zvanično će i stići potvrda ove vijesti jer će se obaviti promocija Žižovića na stadionu “Pod Bijelim brijegom”.

Žižović, koji je sa mnogo uspjeha nosio dres Zrinjskog u šampionskim sezonama, je i ranije bio na meti “plemića”, ali je odlučio da ostane ne klupi Radnika zbog predsjednika Mladena Krstajića, pod čijim kormilom su Bijeljinci ostvarili istorijske rezultate.

Takođe, prema informacijama do kojih je došao portal InfoBijeljina, do kraja jesenjeg dijela sezone umjesto Mladena Žižovića na kormilu Radnika biće njegov prvi pomoćnik Stefan Janković koji bi na novom poslu u svojstvu šefa stručnog štaba trebalo da debituje već u srijedu u četvrtfinalu Kupu Republike Srpske kada Radnik u Prijedoru igra sa Rudarom.

infobijeljina.com