DA LI ĆE ĐURIĆ BITI SPREMAN ZA NEDJELjU? :: Semberija INFO ::

 

DA LI ĆE ĐURIĆ BITI SPREMAN ZA NEDJELjU?


U okviru trećeg kola Premijer lige BiH FK „Radnik“ gostuje u Hercegovini FK  „Široki Brijeg“. Utakmica se igra u nedjelju, prvog avgusta na stadionu Pecara sa početkom u 21 čas. Nakon prva dva kola i dvije domaće utakmice bijeljinski premijerligaš ima ubilježena dva poraza dok je njihov rival ostvario dva remija (1. kolo bez golova protiv FK „Zrinski“ i 2. kolo protiv prijedorskog „Rudara“ 1:1).
-Svima je vidljivo da mi nismo startali prvenstvo onako kako treba. Iz dvije domaće utakmice imamo nula bodova. Nismo bili inferiorni ni protiv jednog protivnika ali se nažalost realizacija pokazala kao problem. Uprkos ovakvom startu, ja vjerujem u ovu mladu ekipu. Ponoviću još jednom da očekujem manji pritisak i bolju igru i rezultat na strani. Uradićemo sve što možemo da odigramo kvalitetnu utakmicu i donesemo prve bodove u Bijeljinu“, rekao je šef stručnog štaba FK „Radnik“ Vlado Jagodić.
Na travnjak Pecare u plavom dresu neće istrčati Pavle Sušić zbog povrede koljena. Pod upitnikom je i kapiten Velibor Đurić a odluka o tome hoće li nastupiti u nedjelju biće donijeta poslije današnjeg treninga.
Trenutno stanje u klubu ne ide na ruku seniorskom timu Radnika. Klub i dalje nema upravni odbor, sekretar kluba Slobodan Đorđić i predsjednik klupske skupštine Dušan Glišić, po riječima trenera Jagodića čine velike, nesebične napore da u ovakvim okolnostima FK „Radnik“ funkcioniše što stabilnije.
-Široki Brijeg je dobra, mlada i jako brza ekipa. Tokom ove sedmice smo sa trenerom uvježbavali načine odbrane od njihovih napada gdje ćemo vjerujem, imati priliku i da pokažemo svoj kvalitet prema golu domaćina. Na Pecaru sigurno nećemo izaći sa bijelom zastavom. Ekipa vrijedno radi, a rezultat našeg rada će sigurno stići“, rekao je prvotimac FK „Radnik“ Aleksandar Vasić.

Semberija info