FK Janja 2009: Glavni cilj opstanak


ФК Јања 2009
Janja: Što se tiče fudbala u Regionalnoj ligi Republike Srpske, grupa Istok, još se ne zna da li će sezona biti nastavljena.

U Janji 2009 se nadaju da hoće pa se željno čeka odluka nadležnih organa. Ekipa se nalazi na 14. mjestu sa 8 osvojenih bodova koliko ima i petnaestoplasirana ekipa BSK Ledinci iz Batkovića, a imaju tri boda više od  "fenjeraša" Gubera iz Srebrenice.

"Nalazimo se u teškoj situaciji, ali ne i bezizlaznoj. U prvom dijelu prvenstva smo odigrali lošije nego što smo se nadali. Viši rang je znatno kvalitetniji, a i mnoge utakmice su izgubljene zbog neiskustva. Tri boda su nam oduzeta zbog neodlaska u Trnovu", kaže predsjednik, alfa i omega u ovom klubu, Amir Hajtić.

Hajtić dodaje: "U ovoj pauzi smo odlučili da krenemo takoreći iz početka. Igrački kadar je pretrpio velike izmjene. Otišlo je 11, ali smo zato doveli 13 novih igrača. Nadamo se da ova pauza neće ostaviti negativan trag. Svi igrači rade po individualnom planu i vjerujem da će biti spremni. Naš glavni cilj je obezbijediti opstanak i vjerujem da smo to sposobni i ostvariti." 
                                                                                   
​za Semberija info - Mijodrag Jakovljević