UEFA otvorila platformu za preprodaju ulaznica :: Semberija INFO ::

 

UEFA otvorila platformu za preprodaju ulaznica


Evropska fudbalska federacija UEFA otvorila je portal za preprodaju ulaznica za predstojeće EVropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Navijači reprezentacija učesnica, ali i svi ostali ljubitelji fudbala koji su kupili ulaznice za utakmice Eura u Njemačkoj, moći će ulaznice koje im ne trebaju staviti u preprodaju izravno putem UEFA portala za ulaznice, koje će, potom, od 13. marta opet biti puštene u prodaju.

Preprodaja nije zagarantovana, ali u slučaju da su ulaznice predane za preprodaju uspješno kupljene, vlasnici istih dobiće puni povrat novca.

Procedura je sljedeća: svi vlasnici ulaznica mogu ih objaviti na službenoj platformi za preprodaju UEFA EURO 2024 ™. Sve što treba učiniti jest prijaviti se na portal za ulaznice i odabrati ulaznice koje se žele prodavati. Pritom se može navesti bilo koji broj ulaznica koje se žele prodati. Ulaznice se mogu prodati i kupiti isključivo po stvarnoj cijeni.

Platforma za preprodaju ulaznica biće otvorena do 11. marta do 11 sati, a onda od 13. marta u 11 sati biće otvorena platforma za prodaju ulaznica koje su ponovno stavljene u opticaj.

Nakon što ulaznice budu prodane, onaj koji ih je prodavao primiće potvrdu putem elektroničke pošte i povrat novca u cijelosti na isti Alipay račun ili kreditnu/debitnu karticu koja je bila korištenu za kupnju.

Platforma za preprodaju ulaznica biće otvorena u nekoliko vremenskih intervala, a prvi je od 13. do 14. marta. U slučaju da se nečije ulaznice ne prodaju u trenutnom prodajnom roku, biće ponuđene navijačima u daljnjim prodajnim rokovima, o kojima će svi zainteresirani biti obaviješteni na sljedećoj poveznici.