Košarkaši Radnika dočekuju Drinu :: Semberija INFO ::

 

Košarkaši Radnika dočekuju Drinu


Фото - ИнфоБијељина
Izvor: InfoBijeljina

Košarkaši Radnika i Drine Princip odmjerit će snage u okviru 17. kola Republike Srpske u sali gimnazije "Filip Višnjić".

Ekipa Radnika nalazi se na drugom mjestu ligaške tabele sa trinaest pobjeda i tri  poraza, a u prethodnom kolu prekinuli su niz  vezanih pobjeda porazom na gostujućem terenu od ekipe Rogatice.

Susret u Bijeljini od velike je važnosti za obje ekipe. A današnji duel najavio je košarkaš Boško Radović:

“Pred nama je jedna teška utakmica protiv agresivne i izuzetno spremne ekipe Drine iz Zvornika. Imaju kvalitetan roster, a igrama u posljednjih nekoliko kola istakli su se kao jedan od konkurenata za plej-of. Odradili smo dobru sedmicu kada je riječ o treningu i samoj pripremi utakmice za našeg idućeg protivnika. Trener nas je pripremio za ekipu koja stiže u goste i znamo odakle prijete najveće opasnosti. Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu u salu i budu naš šesti igrač u ovom susretu”, rekao je Radović

Utakmica između Radnika i Drine na rasporedu je u  nedjelju  11.02.2024 godine, sa početkom od 18 sati.  Susret uživo moći ćete pratiti i putem Youtube kanala Košarkaškog saveza Republike Srpske čiji link će biti dostupan na društvenim mrežama Kluba.