Navijačima Crvene zvezde zabranjen dolazak na utakmicu protiv Olimpije iz Milana :: Semberija INFO ::

 

Navijačima Crvene zvezde zabranjen dolazak na utakmicu protiv Olimpije iz Milana


Izvor: Tanjug / Glas Srpske

MILANO- Košarkaši Crvene zvezde biće bez podrške navijača na meču protiv Olimpije u Milanu pošto im je zabranjeno da kupuju ulaznice za tu utakmicu, saopštio je prefekt grada Klaudio Zgaralja.

Kako prenosi portal "Milanotoday.it", Zgaralja je saopštio da će ulaznicu za taj meč moći da kupe samo ljudi koji žive u pokrajini Lombardija, čiji je centar grad Milano. Time, kako se navodi, želi da spriječi navijače Crvene zvezde iz ostatka Italije, Evrope i Srbije da kupe ulaznice i dođu da podrže ekipu Joanisa Sferopulosa. 

"Iz mnogo razloga, kako bismo zaštitili javni red i bezbjednost, donijeli smo odluku koja odmah stupa na snagu, da se zabrani prodaja ulaznica za navijače Crvene zvezde iz Beograda i da mogućnost kupovine propusnica bude dozvoljena samo stanovnicima regiona Lombardija. Ulaznice će biti štampane samo uz lične podatke kupca", rekao je Zgaralja, a prenosi pomenuti portal.

"Milanotoday.it" dodaje da je odluka donijeta zbog straha od mogućih nereda van dvorane i u njoj jer su navijači Crvene zvezde u dugotrajnom sukobu sa pristalicama Rome, kojih ima širom Italije, pa čak i u samom gradu Milanu gdje ogromna većina navija za Inter ili Milan.