ŠKOLA FUDBALA "SOCCER KIDS BIJELJINA" ​ POVUKLA IZ UPOTREBE DRES SA BROJEM 12 U ZNAK ZAHVALNOSTI RODITELjIMA I NAVIJAČIMA :: Semberija INFO ::

 

ŠKOLA FUDBALA "SOCCER KIDS BIJELJINA" ​ POVUKLA IZ UPOTREBE DRES SA BROJEM 12 U ZNAK ZAHVALNOSTI RODITELjIMA I NAVIJAČIMA



Juče je u Bijeljini u organizaciji Škole fudbala „Soccer kids Bijeljina“ održan vrlo zanimljiv i neobičan turnir u fudbalu. Povod sasvim jednostavan, a opet tako simboličan i značajan.

Ove godine Škola fudbala „Soccer kids Bijeljina“ proslavila je 12 godina od svog osnivanja. 



Dres sa brojem 12. nosili su neki od najpoznatijih fudbalera; Anri, Marselo, Žiru, van Basten, Hulk, Žulio Cezar, dok su mnoge ekipe taj broj predale svojim navijačima, poput Crvene Zvezde, Bajerna iz Minhena, Verdera, Lacija, Torina, PSVa, Fejnorda, CSKA Moskva,  Hajduka iz Splita.. a od danas u ovaj niz upisuje se i Škola fudbala „Soccer kids Bijeljina“ koji ovaj broj predaje roditeljima.



„Donijeli smo odluku da broj 12 povučemo iz upotrebe, odnosno da ga u znak zahvalnosti za sve godine podrške i ljubavi, svečano predamo roditeljima djece koja treniraju u našoj školi, jer su roditelji istinski 12. igrač ove prelijepe igre. Svaki igrač koji je kročio na zeleni teren dobro zna koliko znači podrška sa tribina, a naročito kada dolazi od roditelja, koji su uvijek uz svoje djete prije svega, ali i uz našu školu. - rekla je Biljana Petrović, predsjednik Škole fudbala „Soccer kids Bijeljina“.



Druženje roditelja u SRC „Despotović“ je imalo i svoj takmičarski značaj, gdje je održan turnir u kome su učestvovale mame, tate i treneri, dok su njihova djeca bili treneri, koji su vodili ekipe, postavljali taktiku i davali savjete roditeljima.
 
„Povezivanje roditelja i djece tokom fudbalskih treninga i ovakvih druženja je dragocjeno ulaganje kako u razvoj djeteta, tako i u odnosu roditelj-dijete. Aktivnim učešćem u fudbalskom putovanju svoje djece, roditelji mogu da izgrade povjerenje, poboljšaju komunikaciju i stvore trajna sjećanja. Zavežite kopačke, zgrabite loptu i krenite na uzbudljivo putovanje povezivanje djece i roditelja kroz fudbalsku igru“- poručuju iz Škole fudbala „Soccer kids Bijeljina“.

Iako je turnir bio takmičarski, pobjednik turnira je zajedništvo, jer je Škola fudbala „Soccer kids Bijeljina“ jedna velika porodica. Pobjednička ekipa dobila je medalje i tortu u obliku pehara, koju su opet zajedno pojeli svi učesnici turnira.