OK „RADNIK“ TRAŽI NOVE ŠAMPIONE :: Semberija INFO ::

 

OK „RADNIK“ TRAŽI NOVE ŠAMPIONE


Gradski odbojkaški klub „Radnik“ pokrenuo je projekat popularizacije muške odbojke u osnovnim školama sa teritorije grada Bijeljina. Cilj akcije je uključivanje što većeg broja dječaka kako bi ih se putem sporta sklonilo sa ulice, odmaklo od računara i mobilnih telefona te im pomoglo formirali zdrave životne navike.

-Dođite da se igramo i družimo, da u šampionskom OK ''Radnik“ napravite svoje prve odbojkaške korake. Uz školovane trenere, sa višedecenijskim iskustvom i znanjem, postani i ti dio velike sportske porodice sa kojom ćeš kroz igru i druženje upoznati sve čari ovog sporta. Uz podučavanje djece odbojkaškim vještinama akcenat smo stavili i na pedagoške aspekte, tako da će dječaci pored učenja sportskog znanja imati priliku usvojiti i manire lijepog ponašanja“, stoji u saopštenju za javnost OK „Radnik“ Bijeljina.

Treninzi mlađih kategorija Odbojkaškog kluba „Radnik“, održavaju se u salama Poljoprivredne škole i Osnovne škole „Vuk Karadžić“, ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom. Sve detaljnije informacije potražite i na broj telefona 065 537 919 (trener Miodrag).