Sada i zvanično: Aleksandar Mitrović potpisao za Al Hilal, igraće u tandemu sa Nejmarom! :: Semberija INFO ::

 

Sada i zvanično: Aleksandar Mitrović potpisao za Al Hilal, igraće u tandemu sa Nejmarom!


Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije postao je novi fudbaler Al Hilala.


Transfer saga je okončana -  Aleksandar Mitrović  postao je novi fudbaler  Al Hilala  i tako se pridružio kolegi iz reprezentacije, Sergeju Milinkoviću Saviću.

"Kolibari " su prihvatili ponudu od 46 miliona funti, dok je Mitrović još pre nekoliko nedelja dogovorio lične finansijske detalje i uslove. On bi trebalo da ima 25 miliona evra po sezoni u naredne tri godine.

Dugo se pričalo o ovom transferu, Mitrović je čak dobio i zvižduke na prijateljskom meču protiv Hofenhajma, navodno je odbijao i da trenira sa ekipom, dok je trener Marko Silva uveravao da je srpski centarfor 100 odsto igrač engleskog kluba.

Al Hilal je u utorak potvrdio najzvučnije pojačanje ovog leta i to  Nejmara. Pre njega su stigli  Kalidu Kulibali, Sergej Milinković Savić, Ruben Neveš i Malkom.

Podsetimo , Aleksandar Mitorvić je dres Fulama zadužio 2018. godine i za pet sezona uspeo je da odigra 190 mečeva i postigao 109 gola.

Za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao 81 meč i postigao 52 golova, što ga čini najboljim strelcem u istoriji naše zemlje.

Tokom karijere, pored pomenutih timova nastupao je i za Teleoptik, Partizan, Anderleht i Njukasl.

Aleksandar Mitrović to Al Hilal, here we go! Three year deal agreed weeks ago — there’s also green light from Fulham for package worth more than €50m ????????????

Documents being checked today in order to be signed, flight booked tonight after medical in Paris.

Contract until 2026. pic.twitter.com/auj4qo8FTK

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 19, 2023