ODBOJKA 21. kolo Prve lige: ŽOK"Radnik"-OK"Drina" 3:0 :: Semberija INFO ::

 

ODBOJKA 21. kolo Prve lige: ŽOK"Radnik"-OK"Drina" 3:0


Iako , pretposlednje, 21. kolo prvenstva lige gdje učestvuje12 ekipa bez play off završnice odbojkašice oba tima su motivisano pružile još jednu izvanrednu predstavu navijačima. Odbojkašice "Radnika" cijelu sezonu igraju oslabljene bojkotom jedne od najboljih igračica koja je nanijela veliku štetu klubu svojim neigranjem u borbi za titulu, no i pored toga je ekipa izborila visoko 3. mjesto, čak 15 bodova pred četvrtoplasiranom ekipom.
 
Djevojke "Radnika" koje nemaju podršku grada ni blizu njihovim višegodišnjim izvanrednim rezultatima i dalje dokazuju da su nesalomive i da su nosilac ovog sporta u gradu, kako igrački tako i stručnim radom trenera koji imaju završene škole sporta, za razliku od nekih klubova gdje po Zakonu o sportu pojedini tzv. "stručnjaci" ne bi smjeli uopšte raditi sa mlađima od 14 godina. Nadamo se da će, napokon, ipak biti više poštovanje žena u sportu i da će inspekcijske istrage u klubovima spriječiti da nam djecu obučavaju osobe bez licenci i zvanja u sportu.
 
Za "Radnik" su u ovom kolu maksimalan broj bodova osvojile: Ana Zekić, Marija Milošević, Suzana Vuković, Vesna Erkić, Una Garić, Andrea Sarić, Mia Livopoljac, Anica Kovačević, Jana Perić, Anastasija Cvijetić, Anđela Đurić i Bogdana Mirkanović.Trener ekipe Borko Mićić.
 
Za ekipu nisu nastupile Jelena Sojiljković zbog povrede, Lara Simić i Nađa Vučićević zbog obaveza na fakultetu.
 
S obzirom da je ostalo još jedno kolo u gostima, želimo da se posebno zahvalimo ljudima i organizacijama koji nam nesebično pomažu i prate nas: Dr Nada Marić, Aleksandar Aco Ranković, agenciji OlimpProm, portalima koji objavljuju naše aktivnosti, posebno Semberija INFO , našim vjernim navijačima, sponzorima, osnovnim školama: Vuk Karadžić, Sveti Sava, Jovan Dučić i upravi i radnicima Gradske Dvorane u Račanskoj i svim članovima kluba,  posebno najmlađim.
 
U narednom periodu, po završetku lige, očekuju nas utakmice KUP-a RS.
 
Svim građanima Bijeljine koji slave Hristovo vaskrsenje želimo srećan Vaskrs.
 
"HRISTOS VOSKRESE!"