SEDMIČNA PONUDA POSLOVA - 25.6.2024. :: Semberija INFO ::

 

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA - 25.6.2024.



Posjetite boljiposao.com kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ove sedmice!

Tershouse traži osobu za poziciju Office managera u Sarajevu. Poslovi uključuju administrativne zadatke poput vođenja faktura, nabavke kancelarijskih potrepština, organizacije pošte i sudjelovanje na timskim sastancima. Prijavite se putem linka do 19.7.2024.

Firma Geomet d.o.o. iz Olova traži građevinskog inženjera (m/ž) s VSS diplomom građevinskog fakulteta i minimalno 3 godine iskustva, poželjno u rudnicima. Potrebno je poznavanje AutoCada i MS Officea, vozačka dozvola B kategorije, te sposobnost timskog rada i samostalnog planiranja. Nude se stabilna primanja, rad na izazovnim projektima i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.

SOFFY d.o.o. Sarajevo traži Montera pločastog namještaja (m/ž) za rad u Sarajevu. Nudi se rad u prijatnom okruženju s mogućnošću napredovanja i zaposlenja na pola radnog vremena. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Salax d.o.o. iz Črnomelja, Slovenija, traži više kandidata za poziciju Radnika u proizvodnji (m/ž). Nudi se dugoročan posao direktno preko poduzeća s probnim rokom od tri mjeseca, redovita plaća prema kolektivnom ugovoru s stimulativnim dodacima i nagradama za dobro obavljen posao. Prijavite se putem linka 5.7.2024.

Jurčič & Co. traži Radnika u auto-praonici (m/ž) za čišćenje teretnih vozila i prikolica. Nude se zaposlenje na određeno vrijeme s mogućnošću produženja, puno radno vrijeme u dvokratnoj smjeni te redovna i stimulativna plaća. Prijavite se putem linka do 10.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!