Prodali osmomjesečnu bebu da bi kupili novi iPhone 14 :: Semberija INFO ::

 

Prodali osmomjesečnu bebu da bi kupili novi iPhone 14


Jedan bezdušni par iz Barrackpore-a uhapšen kako navode indijski mediji jer je prodao svoju osmomjesečnu bebu da bi kupio iPhone 14 i napravio rolnice za Instagram dok su putovali.

Prošle nedjelje, indijski mediji su izvjestili o šokantnom slučaju mladog para iz Zapadnog Bengala koji je bio toliko opsednut Apple-ovim najnovijim ručnim uređajem da su prodali svoje dijete da bi ga kupili.

Jaidev i Sathi Ghosh su počeli da privlače pažnju svojih komšija u Severnom 24 Parganasu kada su počeli da putuju po državi i snimaju sa svojim potpuno novi Apple iPhone 14 mobilnim telefonom.

Poznato je da su zarađivali oskudne mjesečne prihode i često su se finansijski mučili u prošlost, tako da drastična promjena nije imala nikakvog smisla, pogotovo jer se poklopila sa misterioznim nestankom njihovog 8-mjesečnog sina, nečim što Džejdev i Sati nisu nimalo bili zabrinuti.

Komšije bezdušnog para iz Indije, su obavijestile lokalne vlasti o nestanku njihovog mališana nakon što od njih nisu mogli da dobiju direktan odgovor o njegovom iznenadnom nestanku.

Tokom policijske istrage koja je uslijedila, majka Sati je priznala da je prodala osmomjesečnog dječaka ženi kako bi ona i Džejdev mogli da kupe iPhone 14 i kreiraju Instagram priče dok zajedno putuju po državi Bengal.

"Nakon ispitivanja, majka je priznala zločin i obavijestila je da ona i njen muž žele da koriste novac za putovanja širom države kako bi mogli da kreiraju sadržaj za Instagram fanove", rekao je policijski zvaničnik za Indian Ekpress.

Kao da prodaja njihovog malog sina nije bila dovoljno loša, mladi roditelji su navodno pokušali da prodaju i svoju 7-godišnju kćerku, ali nisu uspjeli. Policija je uspjela da uđe u trag osmomjesečnom mališanu do kuće jedne Prijanke Goš, stanovnice Kardaha u istom okrugu. Ona i bebini roditelji optuženi su za trgovinu ljudima.

(Nezavisne)