Srbija dočekuje heroje: Evo kada košarkaši dolaze na balkon :: Semberija INFO ::

 

Srbija dočekuje heroje: Evo kada košarkaši dolaze na balkon


BEOGRAD - Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedjeljak uveče je sletjela u Beograd iz Manile nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu.

Orlovi su poraženi od Njemačke u borbi za trofej, ali čitava ekspedicija koja je boravila na Filipinima može da bude ponosna na urađeno u proteklih nekoliko nedjelja.

Grad Beograd organizovao je doček za heroje na balkonu gradske Skupštine, a poznato je i kada će se košarkaška reprezentacija izaći na čuvenu terasu. Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, primiće košarkaše u 19 časova, a sat vremena kasnije u 20 časova reprezentativci će izaći na balkon, piše Kurir.

Oni su u ponedjeljak kasno uveče sletjeli u Beograd i već na aerodromu su imali manji doček pošto je nekoliko stotina navijača odlučilo da ih pozdravi. Nema sumnje da su, nakon izuzetno napornog leta koje je stiglo poslije napornih sezona u klubovima, željni odmora, međutim izlazak na balkon je san svakog sportiste, pa im još malo obaveza neće teško pasti.

Podsjetimo, Srbija je prema prognozama kladionica bila jedan od favorita prije nego što su postali poznati sastavi svih ekipa.

Nakon što su brojni košarkaši otkazali učešće na Mundobasketu, šanse Orlova da se nađu u završnici procijenjene su kao male, ali uprkos tome, košarkaši Srbije igrali su na visokom nivou i do samog kraja bili su u velikoj borbi za zlato.


Glas Srpske