Dodik čestitao Putinu :: Semberija INFO ::

 

Dodik čestitao Putinu


Foto: X.com

Izvor: Glas Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitke Vladimiru Putinu na izbornoj pobjedi na predsjedničkim izborima u Rusiji.

"Peti mandat na čelu Ruske Federacije, osvojen ubjedljivom pobjedom na predsjedničkim izborima, potvrda je da predsjednik Vladimir Putin ima ogromno povjerenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smjeru. Pobjeda predsjednika Putina dočekana je s radošću i među srpskim narodom, jer u njemu vidi velikog državnika i prijatelja na kojeg se uvijek možemo osloniti i koji brine o našem narodu. Takođe, raduje nas što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika, jer je to garancija da će se u današnjem svijetu održati tradicionalne vrijednosti i da neće postati mjesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu", poručio je Dodik i poželio ruskom predsjedniku zdravlja, snage i istrajnosti da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost čitavom svijetu.

"Čestitam predsjedniku Putinu, dragom prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, na novom mandatu. Želim mu dobro zdravlje, snagu i istrajnost na putu da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost čitavom svijetu", poručio je Dodik.