NAČELNIK SAVIĆ ORGANIZOVAO PRIJEM POVODOM ĐURĐEVDANA ZA MIROSLAVA KOJADINOVIĆA :: Semberija INFO ::

 

NAČELNIK SAVIĆ ORGANIZOVAO PRIJEM POVODOM ĐURĐEVDANA ZA MIROSLAVA KOJADINOVIĆA


Načelnik Lopara Rado Savić, sa saradnicima, je danas povodom Đurđevdana, Dana i krsne slave opštine organizovao prijem za privrednika i humanistu iz Njemačke Miroslava Kojadinovića.
 
„Imam česte susrete sa gospodinom Kojadinovićem, čovjekom koji je veliki prijatelj Lopara i nas Majevičana i ti susreti i razgovori mi pričinjavaju veliko zadovoljstvo”, rekao je Savić.
 
On je naveo da se razgovaralo o razvojnim projektima za opštinu Lopare za koje Kojadinović i njegov kolega, takođe humanista, Goran Mihailo mogu dati pun doprinos u njihovoj realizaciji.
 
Miroslav Kojadinović je rekao da već nekoliko godina dolazi u Lopare na proslavu Đurđevdana i prisustvuje svečanim sjednicama Skupštine opštine Lopare.
 
“Kad dolazim u Lopare, kao da dolazim svojoj kući i želim iskoristiti ovu priliku da svim ljudima koji slave čestitam Đurđevdan i vaskršnje praznike uz tradicionalni pozdrav Hristos vaskrse”, rekao je Kojadinović.
 
On je poručio svim građanima opštine Lopare da bi trebali nastaviti slična druženja i u okrilju crkve da se spoje sa svojim prijateljima i zajednički prebrode nastale krize kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou i kako bi se nadali boljem životu.
 
Čestitke i najljepše želje povodom praznika građanima opštine Lopare je uputio i humanista Goran Mihailo.