Radniku preduzeća “Mlin Pavlović” ni traga ni glasa :: Semberija INFO ::

 

Radniku preduzeća “Mlin Pavlović” ni traga ni glasa



 Radniku preduzeća “Mlin Pavlović”, čiji su inicijali S.P., od srijede u popodnevnim satima izgubio se svaki trag. On je u to vrijeme bio u krugu “Mlina Pavlović”, gdje je bio parkiran i njegov automobil. Nezvanično smo saznali da je u automobilu pronađen i njegov mobilni telefon. Uprkos potrazi u krugu predzeća i u silosima, niko nije pronašao bilo kakav trag koji bi ukazivao na eventualno povređivanje ili zatrpavanje radnika kukuruzom i žitaricama.

Od Čedomira Pavlovića, direktora Mlinsko - prerađivačkog preduzeća “Mlin Pavlović” kratko smo saznali da je nestanak radnika prijavljen u srijedu između 13 i 14 sati, da su ga zaposleni tražili juče cijelo popodne, pa i u večernjim satima, nakon čega je o njegovom nestanku obaviještena i policija. 

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su na terenu i pokušavaju da dođu do bilo kakvog traga. Za nestalog S.P. su nam kratko rekli da radi pet do šest godina u preduzeću “Mlin Pavlović”, da je vrijedan i tih radnik. Rekli su i to da se nije žalio na bilo što, što bi moglo ukazivati na određeni problem.


Semberija Info