Lišen slobode zbog prodaje opojne droge licima sa područja Bijeljine :: Semberija INFO ::

 

Lišen slobode zbog prodaje opojne droge licima sa područja Bijeljine



 Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Bijeljina lišili su slobode lice M.K. zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. Naime,osumnjičeni je na području grada Bijeljine prodavao opojne droge kokain, skank i marihuanu. Shodno tome, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini pod nadzorom nadležnog tužilaštva policijski službenici  izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi M.K. iz Bijeljine.

Prilikom pretresanja pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji se dovode u vezu sa krivičnim djelima iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, pištolj sa pripadajućim okvirom, kao i određena količina puščane i pištoljske municije.

O navedenom obavješten je nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se prema licu preduzmu mjere i radnje u skladu sa Zakonom, i da se protiv istog dostavi Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, ,,Omogućavanje uživanja opojnih droga“ i ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
 
 
                                                                                              PORTPAROL
 
                                                                                      Aleksandra Marić