Bijeljinu od juče krasi ljupka cvjećara „Galerija cvijeća – Dajana“ :: Semberija INFO ::

 

Bijeljinu od juče krasi ljupka cvjećara „Galerija cvijeća – Dajana“



U Bijeljini je juče u Ulici Meše Selimovića na broju 5, preko puta Gradske uprave Grada Bijeljina, otvorena nova, ljupka cvjećara koja simbolično nosi naziv  „Galerija cvijeća – Dajana“. Dajana Novaković i Luka Petrović, koji su u dugogodišnjoj vezi, zajedno su se upustili u ovaj poslovni poduhvat i na ovaj način pokazali da se i u našoj državi mogu ostvariti snovi, a ne samo van njenih granica.



Dajana Novaković, jedna od vlasnika cvjećare i  student završne godine na smjeru hortikultura Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu,  za portal „Semberija info“ je istakla da joj se juče ostvario dugogogodišnji san o kome je maštala još kao djevojčica.



- Moji roditelji se od 2000. godine bave hortikulturom i od malih nogu sam bila uključena zajedno sa njima u posao, zavoljela cvijeće i već tada se javila želja da imam vlastitu cvjećaru. Zahvaljujući mom Luki, moj san se i ostvario. Otvaranjem cvjećare, na neki način sam htjela i da se odvojim od roditelja, jer se žensko dijete uda i ode iz kuće, a ja sam na vrijeme htjela započeti svoj posao, a samim tim da roditeljima ostane njihov posao koji su pokrenuli. Da bih ostala u poslu koji volim da radim odlučila sam da otvorim cvjećaru, jer hortikultura je velika grana poljoprivrede i pruža mnoge mogućnosti. Moram istaći da ću im uvijek pomagati na gazdinstvu, s obzirom na moju struku. Moji roditelji proizvode i sobno, a i rezano cvijeće, tako da im ujedno pomažem i oko plasmana njihovih proizvoda, a jedan dio kupujem od dobavljača“, istakla je Novakovićeva.



Svaka žena zaslužuje idealan buket, a idealne bukete možete pronaći u „Galeriji cvijeća – Dajana“.


Semberija info - S. Ristanović