Evo šta je prethodilo razvodu Meline i Harisa Džinovića :: Semberija INFO ::

 

Evo šta je prethodilo razvodu Meline i Harisa Džinovića


Foto: Hello Magazine
Domaća javnost ne prestaje da bruji o razvodu Meline i Harisa Džinovića nakon 22 godine zajedničkog života.
Naime, njih dvoje su se rastali, ali su ostali u odličnim odnosima.
U proteklih pet mjeseci, kako navodi ekipa "Paparaco lova", Melina je često u noćnim satima izlazila iz porodične vile na Senjaku, a posvetila se i treninzima.
Inače, Melina je u novembru prošle godine napunila 42. godine, nju uvijek viđamo tip top sređenu, a podjednako dobro izgleda i bez šminke.
Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i ćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije.
Rijetko ko zna da su vjenčani kumovi Melina i Harisa vrlo imućni ljudi.
" Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima", otkrio je za srpske medije dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.
Ljubav Harisa i Meline, poznate modne dizajnerke, započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris Džinović je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".
Melina Džinović je tek nakon nekoliko godina, od kako se saznalo da je u vezi sa Harisom, priznala da je u tu emotivnu priču ušla bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se vjenčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika, prenosi Blic.

(Glas Srpske)