IPHONE 11: NAJBOLjA KAMERA IKAD, UVEK BRŽI NEGO ANDROID, NIŽA CENA! (VIDEO) :: Semberija INFO ::

 

IPHONE 11: NAJBOLjA KAMERA IKAD, UVEK BRŽI NEGO ANDROID, NIŽA CENA! (VIDEO)


Pogledajte šta sve novo donosi iPhone 11.
 
iPhone 11 dolazi u aluminijumskom kućištu, u šest boja, sa najjačim staklom ikad upotrebljenim na telefonu. Podržan je Dolby Atmos zvuk, a ekran je Liquid Retina 6.1 ekran sa prepoznatljivim notch-om.

Kamera je puta dva, klasična i ultraširoka, sa boljom reprodukcijom boja i više svetla, koje prolazi do senzora. Istina je, kamere zaista izgledaju kao ringle, ali bitnije je kako rade, svakako. Kamera ima novi interfejs, kako bi se prilagodio ultraširokom snimanju i slikanju. Apple je u potpunosti preradio opcije portreta, koji su sad životniji, kvalitetniji i lepši, a čak je tu i portret za ljubimce!

Night mode ima poznate sisteme sakupljanja više kadrova tj. sličica u jednu zarad dobijanja oštrije, kvalitetnije slike sa više svetla. Ono što je prikazano na sceni zaista obećava.


 
Video snimanje podržava optičku stabilizaciju novog tipa i 4K video snimanje, uključujući zum, prebacivanje između dve kamere, kao i korišćenje samo ultraširoke kamere. Tu je 4K u 60 fps, ultraspor mod snimanja, kao i uvek prisutan time-lapse. Kamere su dizajnirane ispočetka i osim novog hardvera imaju i nov softver.

Apple tvrdi da iPhone 11 snima najbolji video na svetu mobilnim telefonom, a to je omogućeno poboljšanim AI-jem, mašinskim učenjem i neprevaziđenom kombinacijom softvera i hardvera.
Prednja kamera i dalje ima sedam megapiksela, ali ima i novi ultraširok kadar, a tu je i 4K video i slo-mo video prednje kamere, prvi put u mobilnom telefonu!

A13 Bionic je najbolji čipset ikad u telefonu i biće tako čak i kad se poredi sa Android telefonima i nakon dve godine, smatra kompanija, a Apple je rekao i da ima najbržu grafiku ikad na mobilnom telefonu. Prema rečima kompanije, a verovatno nisu daleko od toga, Android oduvek kaska za Apple čipsetovima i iPhone ima prednost u brzini i grafici već godinama.
 
"Ovo je, bez sumnje Apple-ov najveći uspeh u čipset domenu do sada", objasnila je kompanija.
iPhone 11 će imati za sat više autonomije, nego što to ima iPhone XS i drugi iPhone telefoni.
iPhone 11 podržavaće i Wi-Fi 6, vodootporan je, ima bežično punjenje i još mnogo stvari, kako Apple kaže, ali o kojima kompanija nije pričala. Ne brinite zato - otkrićemo ih mi u nastavku za vas!

iPhone 11 Pro će se prodavati i u memorijskom kapacitetu od 128 i 256 GB, ima Lightning port na donjem delu, Face ID i dalje, rezolucija ekrana mu je 1792 x 828 piksela (326 ppi), osvetljenje ekrana je 625 nita, primarna kamera je rezolucije 12 MPx, kao i ultraširoka, čija je apertura f/1.8. Podržan je i dva puta optički zum. Ugrađeno je bežično punjenje i brzo punjenje do 18 vati (W), ali se punjač za brzo punjenje ne dobija u paketu, samo onaj spori, od 5 W.Cena je iznenađujuće niska za ovakav Apple uređaj - 699 dolara za model od 64 GB memorije!
 
(mondo.rs)