DNS GO BIJELjINA: SADNjOM JAVORA OBILjEŽILI POČETAK PREDIZBORNE KAMPANjE


Početak predizborne kampanje Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza Bijeljina obilježio je konferencijom za štampu i sadnjom javora. Na konferenciji, koja je održana u prostorijma stranke, govorili su predsjednik GO DNS Diko Cvijetinović, Miloš Stevanović, poslovni direktor DNS-a i predsjednica Aktiva žena Helena Stojić.

Kako je rekao Cvijetinović DNS na lokalne izbore izlazi samostalno, a listu odborničkih kandidata čini spoj mladosti i iskustva.

-Borićemo se za našu Bijeljinu, za Republiku Srpsku, za bolji život naših građana. Očekujemo da ćemo imati 5.000 glasova i tri odbornička mandata. Naša kampanja će biti fer i korektna. Mislimo da će Mićo Mićić, kandidat za gradonačelnika Bijeljine, kojem ćemo dati bezrezervu podršku, ostvariti ubjedljivu pobjedu'', poručio je Diko Cvijetinović, koji je i nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Bijeljina.

-DNS je stranka koja može mnogo ponuditi ovom gradu, jer je DNS očišćen od onih koji su bili na više strana, a naša podrška Mićiću je potpuno iskrena'', naglasio je Miloš Stevanović i izrazio uvjerenje da je osvajanje 5.000 glasova sasvim realno.

Na poseban način ova stranka je započela predizbornu kampanju - sadnjom javora.

-Javor je čvrst i snažan kao što smo i mi i zbog toga smo i zasadili to drvo'', poručila je Helena Stojić, naglašavajući da je jako važno da omladina ne odlazi odavde i da treba učiniti sve da mladi ostanu u svom gradu i u svojoj zemlji.

Semberija info