DA NAM MLADI NE ODLAZE ODAVDE! :: Semberija INFO ::

 

DA NAM MLADI NE ODLAZE ODAVDE!


Demokratski savez (DEMOS) RS, Gradski odbor Bijeljina iskoristio je prvi dan predizborne kampanje za predstavljanje liste za Lokalne izbore 2020.

Tom prilikom obratio se nosilac liste, Milan Dakić, koji je pozvao građane da iskoriste svoje biračko pravo i izađu na novembarske izbore. On smatra da je DEMOS sakupio tim ozbiljnih i uspješnih ljudi na svojoj listi i da su oni pravi izbor za svakog građanina Bijeljine.  Kada je riječ o očekivanjima Dakić je rekao i svoje procjene.
-Očekujemo da će DEMOS u novoj gradskoj skupštini imati četiri odbornika. Na izborima očekujemo oko 8.000 glasova i smatram da je to realan cilj i realno očekivanje".
 
Predsjednik Regionalnog odbora DEMOS-a za Bijeljinu, Čedomir Stojanović, podsjetio je da je DEMOS mlada politička partija, ali istovremeno partija ozbiljnih, kreativnih i privredi posvećenih ljudi. 

-Glavni moto DEMOS-a je privredni razvoj i Bijeljine i cijele Republike Srpske. Na bilo kojem nivou vlasti da budu naši predstavnici, svi će se boriti za bolji privredni ambijent, da nam mladi ne odlaze u inostranstvo, da ovdje napravimo mjesto za dostojanstven život", poručio je Stojanović.

Slađana Joković se zahvalila čelnim ljudima DEMOS-a koji su otvorili stranku za mlade ljude i njihove ideje, poručivši mladima da je krajnje vrijeme da preuzmu inicijativu i odgovornost za svoj život i učine ga boljim, jer, ,,to niko drugi za nas neće učiniti".
 
Semberija info