Gradonačelnik Ljubiša Petrović glasao u Donjem Crnjelovu: Olovkom i razumom glasamo za napredak Bijeljine :: Semberija INFO ::

 

Gradonačelnik Ljubiša Petrović glasao u Donjem Crnjelovu: Olovkom i razumom glasamo za napredak Bijeljine



Na svim biračkim mjestima na području Bijeljine jutros su građani imali mogućnost da izraze svoju izbornu volju i svoje demokratsko pravo da odlučuju o onima koji će ih predstavljati u naredne četiri godine.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović jutros je, uz prisustvo porodice, glasao na glasačkom mjestu u rodnom selu, u Donjem Crnjelovu. U kratkoj izjavi za medije Petrović je istakao da je došao da ispuni svoju građansku dužnost.

 „Tu smo da ispunimo građansku dužnost. Ovo je prilika da pozovem birače naše Bijeljine, da u što većem broju izađu na biračka mjesta, da iskažu svoju volju, da glasaju za one koje srce voli, duša želi, a razum nalaže. Biće to još jedna velika pobjeda narodne volje, da olovkom i razumom glasaju za dalji napredak naše Bijeljine i Semberije. Jutros smo, na biračkom mjestu broj 42 u Janji, posredstvom posmatrača, reagovali na nepravilnosti. Kandidat iz Janje Sead Trnovac je narušio blizinu i liniju nepovredivosti kandidata i biračkog mjesta, time što je uvodio glasače na biračko mjesto. Reagovali smo posredstvom posmatrača i članova biračkih odbora. Ovim putem pozivamo nadležne u Policijskoj stanici u Janji da reaguju. Apelujemo na nepovredivost biračkog izbornog procesa. Dozvolimo da narod slobodnom voljom odluči o svom biračkom izboru. Svaku nepravilnost ćemo prijaviti, jer je jako važno da pobijedi transparentnost i slobodna izborna volja. Zato, neka se niko ne upušta u izborne nepravilnosti, jer će biti identifikovani, prijavljeni i procesuirani. Na taj način sačuvaćemo svaki narodni izborni glas. Još jednom, do pobjede, nekao pobijedi volja naroda“, izjavio je Ljubiša Petrović. 

Veliki odziv birača zabilježili smo i na biračkim mjestima u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ u Velikoj Obarskoj. Mještani ovog velikog semberskog sela došli su, kako kažu, da glasaju za prosperitet i razvoj svog sela, za bolji život mladih naraštaja.

 I na biračkom mjestu u gradskoj Mjesnoj zajednici Dašnica vladala je mirna, demokratska atmosfera. Stanovnici ove mjesne zajednice, a na biračkom spisku ih je više od osamsto, došli su da ispune svoju građansku dužnost i obavezu, da glasaju za boljitak, za prosperitet i napredak.


Semberija Info - Lj. Ljubojević