PREDIZBORNI SKUP DEMOS-A U DVOROVIMA: OVO SU VAŽNI IZBORI ZA BUDUĆNOST REPUBLIKE SRPSKE :: Semberija INFO ::

 

PREDIZBORNI SKUP DEMOS-A U DVOROVIMA: OVO SU VAŽNI IZBORI ZA BUDUĆNOST REPUBLIKE SRPSKE


 Na večerašnjem predizbornom skupu Demokratskog saveza - DEMOS Bijeljina, održanom u restoranu “Izvor” u Dvorovima, koji je organizovao Aktiv žena ove stranke, predstavljeni su kandidati DEMOS-a za predstojeće oktobarske izbore.



Ruža Milošević, predsjednica Aktiva žena DEMOS-a i kandidatkinja za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske izjavila je da su ovo veoma važni izbori za ovu političku stranku, ali i za Republiku Srpsku u cjelini.



“Izlazimo s ciljem da osvojimo dva poslanička mjesta u Narodnoj skupštini Republike Srpske i jedno u Parlamentarnoj skupštini BiH. Imamo izuzetno kvalitetne kandidate, s nosiocima lista Milanom Dakićem i Čedomirom Stojanovićem, koje ćemo svim srcem podržati. Četvrti put sam kandidat na izborima i ovo su, po meni najteži izbori. Odlučujemo za budućnost naše Republike Srpske i za budućnost naše djece. Zamolila bih sve građane da izađu drugog oktobra na izbore i da glasaju. Imamo ogromno povjerenje u aktuelnu vlast na čijem čelu je Željka Cvijanović i Milorad Dodik”, izjavila je Ruža Milošević.



Svetlana Nenić, takođe, kandidatkinja za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske istakla je da je lista DEMOS-a  sastavljena od kvalitetnih i porodičnih ljudi, koji su ostvareni na poslovnom i privatnom planu.

“Naš cilj je da osvojima dva poslanička mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske i jedan poslanički mandat u Parlamentarnoj skupštini BiH”, izjavila je Svetlana Nenić.



Na predizbornom skupu DEMOS-a u restoranu “Izvor” u Dvorovima prisutnima  se obratilo više  kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, među kojima je i Slaviša Vujanović, Milenko Maksimović, Boban Jovičević i drugi, s porukom da će DEMOS ostvariti odličan izborni rezultat i da će biti jedan od stubova buduće vlasti u Republici Srpskoj.

(Semberija info)