SNDS ZAPOČEO PREDIZBORNU KAMPANjU SA KOALICIONIM PARTNERIMA :: Semberija INFO ::

 

SNDS ZAPOČEO PREDIZBORNU KAMPANjU SA KOALICIONIM PARTNERIMA


Foto: Semberija info
Gradski odbor bijeljinskog SNSD-a započeo je predizbornu kampanju sa koalicionim partnerima, šetnjom gradskom ulicama i lijepljenjem plakata Željke Cvijanović i Milorada Dodika u novoj bijeljinskoj šetačkoj zoni.

Uz prisustvo velikog broja građana, sa skupa je poručeno da će SNSD sa koalicionim partnerima pobijediti uz, kako su istakli, sasvim sigurnu pobjedu Milorada Dodika i Željke Cvijanović.
 
Naglašeno je da se SNSD oduvijek bavio ozbiljnim i odgovornim politikama, te da nikada nije gubio iz vida potrebe čovjeka i društva te da su zato spremni za nove pobjede.


 
Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS, izjavio je da je ubijeđen da će narod Bijeljine i Semberije podržati Milorada Dodika za predsjednika RS i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiG.
 
„Narod zna šta je ovde urađeno u proteklih 16 godina i šta se ovde radi. Ovde su i auto-putevi, bolnice, zaobilaznice...Narod zna da to cijeni i sigurni smo da ćemo slaviti sa narodom 2. oktobra. Onda idemo dalje, da nastavimo sve što je započeto, prije svega  započete infrastrukturne projekte“, naglasio je Mitrović.
 
Danijela Đukin izjavila je da SNSD, ljepljenjem prvog plakata,  započinje kontinuiranu saradnju sa svakim građaninom Bijeljine, što će, kako je rekla, rezulirati pobjedom lidera SNSD-a Milorada Dodika i Željke Cvijanović.


 
„Pobijedićemo sa naše dvije liste, za Narodnu skupštinu RS i Parlamentarnu skupštinu BiH. Sve to zajedno biće još jedna, u nizu, nova i velika pobjeda  naših pojedinačnim kandidata, kao i kandidata sa lista. To je jedina garancija da sačuvamo RS“, rekla je Danijela Đukin.
 
Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu RS, izjavio je da je cijeli život radio za svoju zemlju i svoj narod, te da će nastaviti da se zalaže da ljudi u Srpskoj žive mnogo bolje i srećnije.



Povodom početka kampanje za opšte izbore 2022. godine, Ristić je naglasio da kandidaturu za poslanika na listi SNSD-a vidi kao novu obavezu da i u politici, kao i u privredi, da najbolje od sebe i za svoj narod.

„Pozivam građane da izaberu one koji neće pričati, već raditi na tome da Semberija postane evropski razvijena regija, a Bijeljina moderan privredni, turistički, kulturni i sportski centar Semberije i RS“, naglasio je Ristić.
 
On je pozvao građane da izaberu one koji su svjesni da ova generacija ima obavezu da sačuva i ekonomski ojača Srpsku, ističući da je ovo naše vrijeme i naša borba za RS, u kojoj će oni koji su je stvorili i odbranili imati posebno poštovanje.

(Semberija info)