SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRPSKE POČELA TRKU ZA IZBORE :: Semberija INFO ::

 

SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRPSKE POČELA TRKU ZA IZBORE


Foto: Semberija info
Socijalistička partija Srpske, Gradski odbor Bijeljina danas je na gradskoj Zelenoj pijaci označio početak kampanje za izbore 2022. Socijalistička partija Srpske je mlada politička organizacija, osnovana prije nešto više od dvije godine. Okupila je nove mlade ljude koji, kako su istakli imaju nove ideje za rješavanje nagomilanih društvenih problema.



-Okupili smo se danas na gradskoj pijaci kako bismo bili drugačiji, kako bismo prikazali Bijeljinu u jednom drugačijem svjetlu. Želimo biti blizu našim ljudima koji časno i pošteno rade svoj posao i prehranjuju svoje porodice. Socijalistička partija Srpske u ovoj kampanji neće trošiti mnogo novca na reklamnu kampanju. Umjesto toga, trudićemo sa da što više budemo blizu našim građanima gdje ćemo, u neposrednoj komunikaciji sa njima predstaviti naš program, naše planove, naša rješenja. Naš slogan u ovaj kampanji biće „Srpska iznad svega“. Ovaj slogan oslikava našu težnju da sačuvamo našu Republiku kao i dostojanstvo svakog njenog stanovnika“, rekao je dr Srđan Mijatović, nosilac liste Socijalističke partije Srpske za Izbornu jedinicu 6 u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.



Bitan segment kampanje ove stranke odnosiće se na problem sveprisutne korupcije. S tim u vezi, Socijalistička partija Srpske će insistirati da se u narednom periodu, u okviru Poreske uprave Republike Srpske formira posebno odjeljenje koje će imati zadatak da otkriva nelegalno stečenu imovinu svih, a posebno političara u našem društvu.

(Semberija info)