OTVORENI BAZENI U LOPARAMA :: Semberija INFO ::

 

OTVORENI BAZENI U LOPARAMA


Načelnik Rado Savić i investitor Vlado Antić svečanim presijecanjem vrpce zvanično su otvorili novosagrađeni kompleks bazena “Oktopus” u ovoj majevičkoj opštini.

Nakon ceremonije otvaranja Savić je istakao da je ovo veoma važan projekat za opštinu Lopare.
– Ono što su u drugim lokalnim zajednicama uradile opštine, kod nas je uradio naš Majevičanin iz dijaspore, praktično je pomogao opštini Lopare kroz svoju investiciju da ima ovakav sadržaj – izrazio je zadovoljstvo Savić u izjavi za Srpskainfo.

Savić je podsjetio da su skupštinskom odlukom lokalnog parlamenta svi učenici osnovne i srednje škole iz opštine Lopare, njih 903, dobili sezonske propusnice za bazene, za šta će iz budžeta ove majevičke opštine biti izdvojeno 25.000 KM, a ulaz za sugrađane predškolskog uzrasta je besplatan.

– Lokalna uprava je odgovorila gestom da kupi sezonske ulaznice za sve učenike sa područja naše opštine i time smo spojili dvije korisne stvari, podržali smo investitora, a na drugoj strani smo izašli u susret djeci, omladini, njihovim porodicama da mogu koristiti sadržaj bazena koliko god žele i baviti se sportom i zdravim životom a ne da borave po kladionicama – naveo je Savić.

Vlasnik Bazena “Oktopus” Vlado Antić rekao je za Srpskainfo da se u okviru ovog kompleksa nalaze dva bazena, dječiji i veliki bazen čije su dimenzije 30 metara sa 15 metara, kao i teren za odbojku na pijesku.

– Potrudićemo se da kvalitetnim sadržajima animiramo posjetioce, a posebno naše najmlađe sugrađane – rekao je Antić.

​Srpska info