SASTANAK DIREKTORA DOMOVA ZDRAVLjA ŠAMCA I LOPARA :: Semberija INFO ::

 

SASTANAK DIREKTORA DOMOVA ZDRAVLjA ŠAMCA I LOPARA


Direktor Doma zdravlja Lopare dr Želimir Nešković razgovarao je sa Lepom Trivić, vršiocem dužnosti direktora Doma zdravlja u Šamcu, a konstatovano je ove zdravstvene ustanove godinama dobro sarađuju. Nešković je izrazio zadovoljstvo što je Trivićeva posjetila Dom zdravlja Lopare, samo nakon 10 dana od stupanja na dužnost vršioca dužnosti direktora.

- Zadovoljstvo mi je što nas je posjetila v.d. direktora Doma zdravlja u Šamcu, koji, kao i Dom zdravlja u Loparama, posluje pozitivno“, rekao je Nešković. Uz zahvalnost na srdačnom prijemu, Trivićeva se zahvalila direktoru Neškoviću na, prije svega, konstruktivnom razgovoru.

-Dom zdravlja Šamac ima dosta medicinskih službi, a pored službe porodične medicine i hitne medicinske pomoći, imamo i laboratoriju, stomatologiju, ginekologiju, službu HES-a, Centar za bazičnu rehabilitaciju, Centar za mentalno zdravlje, kao jedan od najstarijih na našem području. Takođe, raspolažemo sa jednim savremenim dijagnostičkim centrom, gdje imamo digitalni rentgen aparat, digitalni mamograf i savremeni ultrazvučni aparat“, rekla je Trivićeva i pozvala direktora Neškovića i njegov tim saradnika, da budu gosti Doma zdravlja u Šamcu.