OPŠTINA LOPARE: KOJADINOVIĆ DAROVAO MOTOKULTIVATOR I PLASTENIK SAMOHRANOJ MAJCI IZ PRIBOJA :: Semberija INFO ::

 

OPŠTINA LOPARE: KOJADINOVIĆ DAROVAO MOTOKULTIVATOR I PLASTENIK SAMOHRANOJ MAJCI IZ PRIBOJA


Privrednik i humanista iz Njemačke Miroslav Kojadinović, darovao je samohranoj majci Zinaidi Bogdan Miljanović iz Priboja kod Lopara motokultivator i plastenik. On već nekoliko godina pomaže ljudima, kako iz ove lokalne zajednice, tako i širom R S i BiH. Kojadinović je izjavio da je u kontaktima sa načelnikom opštine Lopare Radom Savićem i njegovim saradnicima saznao za životnu priču Zinaide Miljanović, čiji je muž preminuo od korona virusa, a ona ostala sa troje djece od kojih je dvoje maloljetno.

-Odlučio sam se, zajedno sa njima, da doniram motokultivator i plastenik da bi ta četvoročlana porodica mogla da živi i preživi“, rekao je Kojadinović. Ispred opštinske uprave Lopare riječi zahvalnosti na ovom humanom gestu uputio je Želimir Nešković, odbornik u Skupštini opštine.

-Donacija našeg iskrenog prijatelja Kojadinovića, pomoći će ovoj porodici da proširi svoju poljoprivrednu proizvodnju, za koju postoji obezbijeđeno tržište“, rekao je Nešković. Zinada Miljanović, zahvalila se na donaciji i naglasila da ovo za nju predstavlja radost i da će joj biti od velike pomoći.

-Bavim se poljoprivredom i nisam imala motokultivator. Sve sam ručno radila, a sad će mi biti mnogo lakše“, rekla je Miljanovićeva.