Miroslav Vujanović, pripadnik GSS Bijeljina na listi kandidata za Osobu godine Večernjakovog pečata :: Semberija INFO ::

 

Miroslav Vujanović, pripadnik GSS Bijeljina na listi kandidata za Osobu godine Večernjakovog pečata


Miroslav Vujanović, pripadnik je Gorske službe spašavanja (GSS) Bijeljina, koji je učestvovao u misiji spasavanja nakon razornog zemljotresa koji je nedavno pogodio Tursku.

Po povratku iz Turske predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, nagradio je pripadnike Civilne zaštite koji su bili u humanitarnoj misiji spašavanja sa po 5.000 KM ali je Miroslav Vujanović svoj  kompletan iznos od 5.000 KM, uplatio za pomoć stradalom stanovništvu Turske.

Za veliko srce ovog čovjeka daleko se čulo, pa se tako Miroslav našao  i među 150 kandidata u zvaničnom izboru za Osobu  godine Večernjakovog  pečata.

 

Skroman kao i uvijek, Vujanović  za ,,Semberija info”, kaže da ne zna ko ga je zvanično predložio za ovo prestižno priznanje ali zato mi znamo da možemo biti ponosni što je Miroslav naš sugrađanin i što svima nama zajedno, svojim djelima,  vraća vjeru u ljudskost  i nesebičnu dobrotu.

(Semberija info)