Marko Vlačić, direktor Razvojne agencije Grada Bijeljina: Ponosan na rad Agencije :: Semberija INFO ::

 

Marko Vlačić, direktor Razvojne agencije Grada Bijeljina: Ponosan na rad Agencije


- Moram istaći da sam veoma ponosan na naš rad u Agenciji, jer smo ove godine imali rekordan broj prijava na javne pozive i zabilježen je rekordan broj podijeljenih podsticaja preduzetnicima koji su ispunili uslove javnih poziva. Da smo kao ekipa dobro radili i da je nivo informisanosti oko podjele podsticaja daleko veći, svjedoči i broj više od 50 prijavljenih preduzeća  na drugom ovogodišnjem javnom pozivu. Tom prilikom biće dodijeljeno 95.000 konvertibilnih maraka’’, rekao je Marko Vlačić, direktor Razvojne agencije Grada Bijeljina. 

Kako kaže, zahvaljujući radu, disciplini, transparentnosti i informisanosti preduzetnika, stekli su zavidan rezultat i u tom pravcu će i nastaviti da rade. 
- Kao što sam u predhodnim izjavama često naglašavao, ponoviću opet da sve ovo radimo kako bi sačuvali naše mlade ljude u Bijeljini i da pokažemo da možemo i ovdje graditi i podsticati mladost i znanje, te da zajedno gradimo bolju, ljepšu i uspješniju Bijeljinu  i Republiku Srpsku. Uvjeren sam da ćemo i naredna dva poziva uspješno realizovati i da će naši preduzetnici biti zadovoljni radom Agencije’’, ističe Marko Vlačić. 


Semberija info