BIJELjINA: NOVOGODIŠNjI PRIJEM ZA NOVINARE :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: NOVOGODIŠNjI PRIJEM ZA NOVINARE


Novogodišnji prijem za novinare lokalnih medija, te dopisnike medijskih kuća koje imaju svoje dopisništvo na području Bijeljine, organizovao je gradonačelnik Ljubiša Petrović koji je rekao da će kao predstavnik Gradske uprave učiniti sve da se u narednom periodu stepen saradnje sa medijima podigne na još veći nivo. 

"Gradsku upravu možete smatrati kućom svih vas“, poručio je novinarima. 



Ovom prilikom gradonačelnik Ljubiša Petrović je rekao da je godina koja je ostala za nama, 2020., bila teška godina,  puna izazova, te izrazio uvjerenje da dolaze mirnija vremena.

"Nakon što napravimo presjek stanja 2020. godine, sa svim izazovima koje je sa sobom nosila i da se okrenemo  radu u 2021. godini, a ja vjerujem da ćete vi i dalje vjerodostojno, blagovremeno i pravovremeno informisati građane Bijeljine, a i Republike Srpske, rekao je Petrović u obraćanju novinarima.
 
Na prijemu je istaknuto da pred medijima i onima koji u njima rade leži velika odgovornost, jer su upravo oni  ti koji treba da budu više od ostalih svjesni uticaja i snage napisane, odnosno izgovorene riječi. Novinari su, kroz svakodnevno izvještavanje i obavljenje zadataka informisanja stekli znanje o tome kako veliku korist može donijeti cjelovita, pravovremena i istinita informacija, a koliko puno može nanijeti dugoročne štete manipulisanje informacijama, odnosno medijima.

​Semberija info