Gorska služba spasavanja – stanica Bijeljina ima broj za hitne intervencije :: Semberija INFO ::

 

Gorska služba spasavanja – stanica Bijeljina ima broj za hitne intervencije


GSS – stanica Bijeljina je udruženje građana koje je osnovano sa ciljem da svaki boravak građana u prirodi i obavljanje rekreativnih aktivnosti  učini sigurnijim i bezbjednijim.
 
Svojim programskim aktivnostima GSS – stanica Bijeljina obuhvata sve aspekte sprečavanja nesreća i spasavanja i pružanja prve pomoći unesrećenima u prirodi. Takođe, aktivnosti stanice podrazumijevaju preventivno djelovanje na podizanju opšteg nivoa sigurnosti za sve aktivnosti u prirodi, kao i sve aspekte zaštite prirode i okoline.
 
Kako bismo sigurnost naših sugrađana digli na viši nivo, aktivirali smo broj za hitne intervencije koji glasi 066 11 55 99.
 
Svjedoci smo, nažalost, sve većeg broja nesreća u brdskim i šumskim prijedelima, kao i na naše dvije rijeke Drini i Savi, te iz navedenih razloga smatramo da je broj za hitne intervencije više nego potreban kako bismo osigurali bezbjednost naših sugrađana u prirodi.
 
Broj telefona će biti aktivan u svako doba i svi su slobodni da na njega prijave sve eventualne nesreće na planini, rijeci ili nekom sličnom nepristupačnom terenu, kao i nestanke naših sugrađana u prirodi, a članovi GSS – stanica Bijeljina će biti na terenu u najkraćem mogućem roku.
 
Sigurnost naših sugrađana nam je na prvom mjestu!