Gorska služba spasavanja – stanica Bijeljina pokrenula je akciju koja ima za cilj nabavku kombija :: Semberija INFO ::

 

Gorska služba spasavanja – stanica Bijeljina pokrenula je akciju koja ima za cilj nabavku kombija


-Nabavka kombija bi nam pomogla da pružimo bolju uslugu i da obezbijedimo siguran transport naših članova i opreme do terena gdje je brza intervencija ključna, te smo pokrenuli akciju: TVOJA DONACIJA, NAŠA PRILIKA ZA POMOĆ'', naveli su iz Gorske službe spasavanja, objašnjavajući način na koji se može pomoći i precizirajući uputstvo za uplatu:
 
Broj računa:  562-003- 81698324-29, NLB banka
Svrha uplate: Donacija za nabavku kombija
 
Podsjećaju da je Gorska služba spasavanja - Stanica Bijeljina osnovana prije dvije godine i ovo su neke od njihovih aktivnosti:
  • Preventivno i edukativno djelovanje u sredinama koje svoje aktivnosti žele da upražnjavaju na terenima gdje druge javne i slične službe nisu u mogućnosti djelovati.
  • Spasavanje unesrećenih i životno ugroženih lica i njihove imovine u skladu sa potrebama republičkih institucija navedenih u članu 1. Statuta, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti i spasavanju vandrednim situacijama.
  • Obezbjeđenje i organizovanje pohoda, marševa, sletova, i drugih manifestacija, saradnja sa institucijama i organizacijama koje su po svojim ciljevima bliske ovoj djelatnosti.
    


Za konkretnije informacije u vezi sa akcijom za nabavku kombija možete kontaktirati 065/446-562.