Poznati služe :: Semberija INFO ::

 

Poznati služe


Humanitarna organizacija ,,Srbi za Srbe'' i Peni gastro pab, sinoć su (20. 2.2024. godine) organizovali prvo zabavno-humanitarno veče pod nazivom ,,Poznati služe'', a domaćin je bio proslavljeni srpski glumac Vuk Kostić. 
 
Peni gastro pab je bio mali da primi sve goste koji su željeli da se upoznaju sa glumcem, koji je uz sjajan muzički program priredio veče za pamćenje, gdje su svi gosti u prijatnoj atmosferi mogli da se fotografišu i porazgovaraju sa Vukom.
 
Koncept večeri ,,Poznati služe'' vrlo je jednostavan, poznati sportisti, muzičari, umjetnici i privrednici imaju priliku jedno veče da pozovu i ugoste svoje prijatelje u restoranu ili lokalu, dočekaju i isprate domaćinski i zajedno sa osobljem lokala usluže sve prisutne.
 
Domaćini  večeri potrudili su se da druženje bude nezaboravno i da zajedničim snagama, velikim srcem i beskrajnim gostoprimstvom doprinesu pomoći socijalno ugroženim višedetnim porodicama širom Balkana te je u tu svrhu putem donatorske kutije prikupljeno 3.544,00 KM.



Iz Humanitarne organizacije ,,Srbi za Srbe'' najavili su da je ovo početak projekta, te da će se zabavno-humanitarno veče ,,Poznati služe'' u narednom periodu nastaviti sa novim poznatim domaćinom i glavnim ciljem, pomoći porodicama kojima je pomoć najpotrebnija. 
 
Takođe, akciju možete podržati i pozivom na humanitarni broj 17763 i na taj način donirate tri konvertibilne marke (pozivi važe za m:tel, BH Telekom i HT Eronet mobilne i fiksne mreže). Svoj doprinos možete ostavriti i uplatom na račun 5620128130024158 otvoren kod NLB Banka a.d. Banjaluka ili putem donatorske platforme Humanitarne organizacije ,,Srbi za Srbe''